Video: Fem tips för bättre filmer till Youtube

Halli hallå! Jösses vad jag kämpade med att få ihop en video även denna måndag. Ligger lite efter i allt just nu känns det som (eller är det kanske ett ständigt state-of-mind?).

Så lite extra kul att jag i en video med 5 tips för bättre och mer professionella filmer för Youtube har riktigt dålig skärpa och alldeles överexponerat ljus? Alltså LOL. Oh well. Ska man hetsa ut ett klipp så får man offra sig lite ibland.

 

Vad tycker ni gör en riktigt bra video? Har ni några fler tips ni vill fylla på med? 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

9 kommentarer

  1. Så jäkla bra video! Är precis i startgroparna till att starta med video själv. Kommer bli en del prat från mig och har funderat på hur jag ska göra för att det inte ska bli trist och segt. Tack vare dig så vet jag nu att jag ska satsa på bra speed och bakgrundsmusik. Tumme upp och stort tack!

  2. Inspirerande klipp! Har ju också sagt att jag ska ge mig ut i video-världen i år…. Iiiih! Får kolla på det här igen när det börjar bli dags 😀

    Tack för bra grejer som vanligt 😀 😀

    Ha det gott!!

    /Anna

  3. Pingback: Vad är en bra blogg? - Anna Finnborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *