Kategori Tech

Google Analytics för nybörjare (1/2): Mätning, mål och installation Att mäta och följa sin statistik är A och O för att lyckas med en blogg eller hemsida.

Google Analytics är ett gratisverktyg som är branschstandard när det gäller att mäta hur många som besöker en viss hemsida eller blogg. Att hålla koll på sin statistik är avgörande för att lyckas med sina…

Läs inlägget

Recension: Microsoft Surface Laptop – PC:n jag väntat på? En tunn, snygg och kraftfull PC som utmanar Mac på designfronten – men når den hela vägen?

TL;DR (To long; didn’t read = En sammanfattning) Surface Laptop är Microsofts egentillverkade laptop med 13″ touchskärm. Den kommer med den nedbantade versionen Windows 10 S, som ska vara lite snabbare och lite säkrare. Plus…

Läs inlägget

Stor guide: Tips när du ska köpa ny dator (2017) Så här hittar du rätt i djungeln av RAM-minnen och processorer och väljer rätt dator för dig.

Detta inlägg innehåller annonslänkar (märks ut med ⦿). Läs mer  Att köpa ny dator är inte alltid det lättaste. Det finns ett enormt utbud från billigtbilligt till superdyrt med massor av olika specs. Så hur…

Läs inlägget

Tjuvlyssnar Facebook på dig genom mobilen för att servera reklam? Vad denna populära konspirationsteori kommer från och hur det egentligen ligger till.

I det senaste avsnittet av min favoritpodcast Reply All pratade de om en populär konspirationsteori som blommar upp då och då. Nämligen att Facebook tjuvlyssnar på oss genom mobilens mikrofon för att kunna rikta reklam….

Läs inlägget