De tre viktigaste grejerna för din digitala marknadsföring 2020

I förra veckan satte jag mig ned med min kompis och entreprenörs-kollega Tina Lindahl för att snacka digital marknadsföring. Tina hjälper kvinnor att koncepta, paketera och lansera sig själva och sin business – och hon är riktigt jäkla grym på det (plus en superhärlig person).

Ni som hängt med ett tag på bloggen minns säkert Tina från Sociala medierdagen som vi startade upp ihop med Cecilia och Jenni på Digitalsnack.

Vi har känt varandra i flera år nu och det är så kul att ha en så driven och kunnig person som Tina i sitt liv. Förutom att hon ger mig så mycket pepp och inspiration så har hon också stöttat mig genom tuffa tider och finns alltid där när man behöver bolla något man kämpar med.

Och nu har Tina dragit igång en videoserie, Tina Talks, där hon intervjuar olika inspirerande och kunniga företagare om deras expertområden.

Och i veckans avsnitt är det alltså jag som fått äran! Så då fokuserade vi på teknik och digitala hjälpmedel för marknadsföring.

För dig som är ny som företagare eller som kämpar med det digitala kan det ju vara oerhört jobbigt och tidskrävande att navigera i alla kanaler och verktyg som finns.

Därför ville jag dela med mig av de tre saker som jag anser är de viktigaste. Om du bara orkar ta tag i en av dessa kommer du vara på riktigt god väg. Och gör du alla tre har du vad du behöver för att sköta din digitala marknadsföring på ett smart och effektivt sätt.

▷ Läs mer och se avsnittet: #TinaTalks – Lyckas med din digitala marknadsföring – tre oumbärliga tips!

🙌💖🙌

Och du! Missa inte att skriva upp dig på Tinas maillista (scrolla längst ned) och få ett riktigt matigt häfte med allt du behöver för att komma igång med och lyckas på LinkedIn. Jag har så mycket att tacka Tina för när det gäller LinkedIn, som jag inte fattade alls när vi träffades. 💌

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

4 reaktioner på ”De tre viktigaste grejerna för din digitala marknadsföring 2020”

  1. Känner lite som Tina, Elin; Varför ska någon titta på en gammal gube? 🙂
    Min verksamhet bygger ju på att tipsa, förmedla och inspirera unga som gamla till olika upplevelser och då känner jag att det är bättre att visa bilder från de upplevelserna än bilder på mig.. skulle kännas out of box… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!