TechSupport: Tjänster för videomöten, WordPress-tips, teknik för webinar

Det här innehållet är exklusivt för de som är medlemmar i Teknifik Academy via Patreon. Som medlem ger du mig möjlighet att lägga mer tid på att skapa djupgående och lärorikt innehåll som det här i mina kanaler. Du får dessutom bonusar som TechSupport, live-webinars, workshops och mycket mer. 💖
To view this content, you must be a member of Elin's Patreon
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.

2 kommentarer

 1. Ann-Charlotte 3 april, 2020 at 08:43

  Tack för all info. Mycket användbart. När det gäller program för videomöten fick jag precis mejl från Loopia som har tagit fram Loopia meet. Så vi kan nog se fler mötesappar framöver.

  När det gäller att samla in e-postadresser så går det att använda sig av de nyhetsbrevverktyg som finns. Några är gratis i början som Mailchimp, eller så finns ConvertKit om du tänker göra mycket utskick, sales funnel och sånt. Kostar pengar, men mycket användbart.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 3 april, 2020 at 09:33

   Ja, det lär ske väldigt mycket utveckling på området framöver. 👌

   Ja precis så är det! I instruktionerna jag delade nu använder jag Mailchimp. Men precis som du säger går det även att använda ConvertKit eller annan tjänst, då kan man lägga in det i slutet av varje inlägg istället. 👍

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *