Nu är det jullov!

En av de saker jag älskar mest med att vara egenföretagare är att jag de senaste åren kunnat ta ordentligt ledigt både på sommaren och över jul.

I år kommer jag ha hela tre veckor ledigt här över jul och nyår. Vilket verkligen är en stor lyx!

December har varit intensivt med både radiojobb och trådar i företaget som behövts knytas ihop innan ledigheten. Men igår kände jag hur saker landade och jag känner mig otroligt hoppfull och peppad på att köra igång igen i januari med flera idéer jag vill ta tag i (med ny energi) och grymma samarbeten jag ser fram emot.

I dag ska jag städa, fixa och feja här hemma för ikväll har jag bjudit in till en liten julfest. Eftersom vi alltid reser bort på jul för att vara med familjerna så känns det lite extra fint att få börja med att fira tillsammans med lite kompisar. Jag känner mig så tacksam över att vi har så många fina vänner, och att de flesta bor väldigt nära oss här på Väster i Örebro. Bäster-Väster ?

På lördag ska jag packa ihop mig själv och katten, hoppa in i bilen och köra till Falun och familjen. Jag har verkligen längtat efter den här julen. Nästan en hel veckas julmys i mamma och pappas stora, fina hus.

Ja ni hör ju, jag är helt hög på tacksamhet, julpirr och ledighetslängtan just nu.

Den här hösten har varit en sådan himla pers att det nästan slår över nu när jag känner att jag tagit mig ut på andra sidan.

I nuläget har jag ingen som helst lust att varken se tillbaka på året eller decenniet eller att lägga planer och sätta mål för 2020. Jag vill bara vara här och nu. Bädda in mig själv i snälla, mjuka saker och njuta.

Hoppas det är bra med dig så här i decembermörkret! ❤

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!