Vlogg från Apple-eventet i New York


ÄNTLIGEN är den klar! Vloggen från min resa till Apples event i New York. Jag filmade med både min iPhone Xs Max och min Canon G7x och jag måste säga att det var ett rätt najs upplägg? Det blir riktigt bra filmat (och bra ljud) med Xs men jag har lite mer möjligheter med G7x med zoom osv. Egentligen kanske man borde köra bara med mobilen?

Det är alltid så kul när jag ska göra vloggar för jag kommer alltid på i efterhand att jag borde gjort fler klipp där jag säger något? Pratar med kameran liksom. Jag gjorde några nu men lite har jag fått komplettera med text också. ?
Nu har resan dokumenterats i både text, podd och vlogg. Snacka om att sourca material. Men det var verkligen en speciell upplevelse också!
Jag har förövrigt SÅ mycket idéer och planer för min youtubekanal just nu. Har skrivit en sida i min bullet journal om hur jag ska rikta in kanalen, vad jag ska fixa, kategorier, ämnen osv. Jag är också blott 38 prenumeranter från att nå 1000 – så om du inte redan prenumererar gör det för guds skull! 😀
Det känns iallafall som något jag skulle vilja plocka upp mer och satsa mer på för 2019, att växa och göra mer på youtube. Jag tror det skulle vara ett grymt sätt att bredda ut mer eftersom det finns många som kollar på youtube men inte läser bloggar liksom.

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag och att ni gillar videon! ?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!