Bullet Journal på svenska: Gör iordning min nya bullet journal Den första videon i en serie på min youtube-kanal om anteckningssystemet bullet journaling.

Som många av er redan vet använder jag systemet “bullet journal” för att planera mitt liv. Det är också ett sätt för mig att få in lite penna-och-papper-kreativitet i mitt liv som annars består väldigt mycket av datorn och mobilen.

Jag får mycket frågor om min bullet journal och när jag upptäckte detta system kollade jag massor av videos för att inspireras av hur andra gjort. Nu tänkte jag ge tillbaka lite och har därför gjort en video av när jag gjorde iordning min andra bullet journal som jag drog igång i mitten av augusti (herreminje vad jag skjutit på att redigera den haha).

Men här är den iallafall:

Så gör iordning en kopp te, tänd ett ljus och häng med in i min nya BuJo ?

Detta är den första videon i en serie där jag kommer gå igenom:

 1. Vilka sidor jag har i min bullet journal (denna video)
 2. Vad Bullet journaling är och om det passar dig
 3. Vilka material jag använder: anteckningsbok, pennor m.m.
 4. Års- och månadsöversikt
 5. Vecko- och dagsöversikt

Dessa videos kommer handla om vilka layouts och sidor jag landat i efter att ha experimenterat med systemet i över ett halvår. De är ju särskilt optimerade för dig som kanske också är någon typ av frilansare, designer eller egen företagare.

Men även om du har ett fast jobb eller studerar så tror jag absolut du kan hitta inspiration i mitt upplägg och hela finessen med bullet journaling som system är ju att det är helt anpassningsbart efter just dina behov.

Hoppas ni är peppade på lite bujo-inspo! ? ✨

 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

17

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 3 493 times, 1 visits today)

18 kommentarer

 1. Emilia 4 oktober, 2017 at 15:33

  Ååååh så kul!! Ska kika såfort jag kommer hem från jobbet och inte behöver smyga med att jag läser bloggar istället för att städa 😀

  Reply
 2. Sara 4 oktober, 2017 at 18:48

  Brukar läsa men inte kommentera men nu var jag bara tvungen. Så himla bra tips, fick massa idéer och inspiration till min egen ännu icke öppnade bullet journal. Och alltså, så mycket tid det måste tagit att redigera denna video! Är imponerad av både det och innehållet. Fortsätt med det grymma jobb du gör ??

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 4 oktober, 2017 at 18:52

   Åh vad kul! Vad glad jag blir, tack för din jättefina kommentar ❤️❤️ Det är så fint när det man lagt ned tid och energi på uppskattas i slutänden ☺️

   Reply
 3. Agnes {Cashew Kitchen} 5 oktober, 2017 at 09:00

  Haha alltså tycker det är oförskämt kul att kolla på sådana här videos <3 Älskar din brush script! Tycker det blev superfint och hittade massor med inspiration! Kommer nog skriva in några av sidorna i min nästa 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 oktober, 2017 at 10:47

   Åh vad roligt!!! Ja men jag håller med, tycker också det. Speciellt när jag började med Bujo kollade jag på maaaasssa sådana här videos. Så inspirerande att se hur andra gör! Kul att jag kunde bidra med lite inspo ?❤️

   Reply
 4. Linda 5 oktober, 2017 at 19:29

  Å va kul! Började med BuJo i augusti. Mycket inspirerande och många bra tips/idéer!

  Reply
 5. Annie - lättlagat vegokäk 8 oktober, 2017 at 09:01

  Åh alltså jag har ju fallit av min bujo lite, men blev så himla sugen på att köra igen! Kanske i en något förenklad variant. Kanonbra video!!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 8 oktober, 2017 at 09:16

   Jag förstår dig! Har också veckor då jag faller ur lite. Men då brukar jag förenkla och bara köra väldigt rakt upp och ned. Så det känns kravlöst. Tack vad kul att du gillade den och TUSEN TACK för den fina boken. ?❤️❤️❤️

   Reply
 6. SpeLinnea 8 oktober, 2017 at 15:39

  Du är skitduktig! Så kul. Det måste vara väldigt rogivande att anteckna grejer i sin bullet journal. Ser fram emot kommande videor angående detta. Jag tycker inte ens dina “misslyckade” rubriker var annat än snygga dom med.

  När man har gjort några bullet journals, är det inte störigt att behöva skriva om sina bästa sidor i den nya? Eller är det bara roligt, att få ändra den lite grand?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 8 oktober, 2017 at 15:51

   Åh men tack! ?❤️❤️❤️

   Ja alltså det tog sjukt lång tid att rita in allt. Samtidigt var flera av listorna fulla i min förra plus att jag ville justera vissa lite så det var ändå tillfredsställande ☺️
   Man får se till att avsätta ordentligt med tid helt enkelt!

   Reply
 7. Wilda 15 oktober, 2017 at 12:44

  Du är så inspirerande! 😀 Så roligt!

  Reply
 8. Lovisa 20 oktober, 2017 at 19:45

  Jag får PANIK av välbehag av detta. Du skriver så satans fint och allt är bara wow. Du fick mig att skaffa en egen på studs. Vad använder du för penna i de svarta rubrikerna i början? Så fin när der blir tjockt och tunt på det viset i svängarna!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 20 oktober, 2017 at 19:48

   Åhhh tack vad glad jag blir! ?✨ Jag använder Pentel touch Sign, min favoritpenna. Finns massa färger på t ex Penstore. En video om mina pennor är på g!

   Reply
   1. Lovisa 20 oktober, 2017 at 20:22

    Tack!! Ska spana in direkt 🙂
    PS. Hade till och med en stund under filmen då jag tänkte ”om hon bara kan skriva mina rubriker och grunder så kan jag göra resten själv” hahaha! Maaaaaagisk handstil och tack för härlig film!

    Reply
 9. Pingback: Min Bullet Journal - La Linda

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *