Video: Mitt nya liv med bullet journal och elcykel Veckans video är en vlogg där du får hänga med mig under två frilansdagar.

De som följer mig på Instagram vet att jag har börjat lite av ett nytt liv här i januari. Det började med att vår bil gick sönder. Max har en jobbil så det var den bilen som mest jag använde. Istället för att fixa nån ny, skrotig bil så bestämde jag mig för att köpa elcykel istället! Den susar jag fram på i veckans vlogg.

Sen så är det så att jag har blivit besatt. BESATT av konceptet “bullet journal“. Buzzfeed förklarar väldigt bra vad som är grejen. Det var min kompis Sara som taggade mig i en länk på Facebook och då var vi några stycken som verkligen gick igång på hela grejen. Så pass att vi drog igång en liten bujo-klubb som redan haft ett möte ❤️

BTW! Har ÄNTLIGEN fått fler än 100 följare på Youtube och har äntligen kunnat få snygg-url på youtube. Så nu mer finns min kanal på: www.youtube.com/c/teknifik ?

Om ni har frågor eller tankar om bullet journaling, elcyklar, vloggar eller vad som helst – kommentarsfältet finns här ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 673 times, 2 visits today)

32 kommentarer

 1. Vardagsmagi 23 januari, 2017 at 15:23

  Bullet journaling låter som en grej för mig. Tack för tipset!

  Reply
 2. Anna 23 januari, 2017 at 21:33

  Aahh! Jag har också blivit besatt av Bujo! Vill också va med ??

  Reply
 3. Sanna Rosell 23 januari, 2017 at 21:41

  Hela mitt flöde är BuJo-fierat! Jag kan inte längre låtsas att en vanlig tråkig kalender är min grej när alla mina tio fingrar kliar av att kladda kreativt i en BuJo! Imorgon är det jag som hänger på låset till bokhandeln och köper mig en snygg skrivbok, punkt.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 23 januari, 2017 at 21:53

   Wiiii! Alltså det är SÅ kul. Känner mig så mycket mer fokuserad, samlad och kreativ. Älskar det!

   Reply
 4. Pernilla 24 januari, 2017 at 14:26

  Håhåjaja, BuJo för hela slanten här också (Bokstavligt talat, har köpt alldeles för många dyra finpennor senaste dagarna). Men, hur gör du med språket. Future log bli liksom inte lika coolt på Svenska, framtids…logg?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 24 januari, 2017 at 15:08

   Haha I feel you på pennorna. Besatt!!
   Jag bestämde direkt att jag ville köra på svenska så jag kallar det för typ: “Årsöversikt” “Nyckel” och så vidare. Jag har valt att kalla trackers för logg och futurelog för översikt 🙂

   Reply
 5. Elina Comstedt 24 januari, 2017 at 17:20

  Åååhhh, aldrig någonsin hört talas om en Bullet Journal tidigare, men det verkar ju helt sjukt bra! 😀 *Springer iväg och köper en fin anteckningsbok* Nu ska jag lära mig hur det här fungerar! 😀

  Reply
   1. Elina Comstedt 25 januari, 2017 at 09:48

    mmm, jag gillar det här! 😀 Men jag har en liten fundering som jag hoppas att du kanske ska kunna hjälpa mig med. 🙂 Låt oss säga att jag ska planera in ett möte i nästa vecka, vart är det jag skriver det? :/ I en vanlig kalender så skriver man ju in det på den dagen och tiden, men jag är lite tveksam på vart det ska hamna i min BuJo så att jag inte dubbelbokar mig och så. 🙂

    Reply
    1. Elin Häggberg // Teknifik 25 januari, 2017 at 09:59

     Du har en “framtidslogg” för året och en för månaden. Så det du vet ligger i den här månaden men inte den här veckan hamnar i månadsloggen. Det du vet händer det här året men inte den här månaden hamnar i årsloggen. Kolla in den här videon den förklarar bra tycker jag https://youtu.be/fm15cmYU0IM

     Reply
    2. Elin Häggberg // Teknifik 25 januari, 2017 at 10:00

     Sen kommer jag aldrig kunna sluta använda min Google calendar. Där skriver jag alla möten etc och sen för jag in dom på aktuell vecka när jag gör min veckoplanering i bujon.

     Reply
     1. Elina Comstedt 25 januari, 2017 at 11:22

      Okej, det är nog kanske den varianten som jag får göra 🙂 Har ju typ scouterna varje torsdag och det står i min “vanliga” kalender, men det kändes inte som att det fanns något bra sätt att få in det i min BuJo. Ska absolut kolla på filmen, tack för tipsen! ^_^

 6. Johanna 24 januari, 2017 at 22:03

  Ohhh jag älskar så mycket att lilla på ditt nya liv! Hoppas Max mår bättre snart! Jag började ochså en bullet journal för bröllopen men jag har igen tid för att göra den lika fina sidor!

  Puss
  Johanna

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 24 januari, 2017 at 22:15

   Fint Johanna! ❤ Jag önskar jag hade mer tid till att dekorera. Tyvärr blir det inte alltid bra heller men det är bara att skriva på tänker jag. ☺️? Kan tänka mig att det är perfekt med BuJo inför bröllopet! Så spännande ?

   Reply
 7. Beautiful Life 27 januari, 2017 at 15:01

  Så himla bra länk till Buzzfeed, har ju också varit himla sugen ett tag att veta mer om BuJo! Har bara sett små hintar om det och känt mig helt frälst innan jag ens visste vad det gick ut på, haha!

  Ni har jag också startat igång och känns himla fint! Det är som att det öppnas upp en helt ny värd där allt går att länka ihop. Lite samma frälsning som när jag förstod hur jag ska använda tags/etiketter på bloggen på rätt sätt, fniss!

  Blir även sjukt sugen på att kicka igång mer med youtube med din härliga vlog som inspiration! 😀

  Trevlig helg Elin!

  Hälsningar
  Anna

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 27 januari, 2017 at 15:25

   Vad härligt! Ja men ibland krävs det liksom rätt ingång och i rätt tid – då klaffar det!! 🙂 kul att få inspirera! ❤

   Reply
 8. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Anna Finnborg

 9. Moa 27 februari, 2017 at 09:59

  Hej! Lite sen på det här inlägget men… Vad skulle du säga är det bästa med Bullet Journal? Dvs – varför har du fortsatt att använda det? Förutom att det är najs att använda penna och papper 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 27 februari, 2017 at 10:15

   Bra överblick, flexibelt så man snabbt kan gå från tanke till planering samt meditativt att rita och skriva. Typ så!

   Reply
 10. Eva Centergren 28 februari, 2017 at 14:17

  Men vilket inspirerande inlägg! Nu har jag beställt min första Bujo anteckningsbok! Å lite pennor så klart!

  Reply
 11. Pingback: Gör något nytt & behovet av en "reset" knapp - hur gör du?

 12. Pingback: Sanningen om livet med årets julklapp elcykel ⚡️? - Teknifik

 13. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Vildkraft - frigör din inre glöd

 14. Pingback: Lista: Sammanfattning av 2017 - Teknifik

 15. Pingback: Vad är Bullet Journal? - Vildkraft - frigör din inre glöd

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *