Skydda din wordpress-sida från hackare och spam

wordpress-sakerhet-blogg

I denna veckas Tech Thursday på Better Bloggers skriver jag om något som ligger mig varmt om hjärtat nämligen säkerhet på nätet. Närmare bestämt om åtgärder man bör ta för att skydda sin WordPress-sida/blogg från hackare och spam.

Läs mer: Du borde byta alla dina lösenord och här är anledningen >>

Detta är superviktigt för inte bara kan spam och hacks förstöra hela din sida, det kan också göra så att Google svartlistar din sida för att den sprider spam och virus (utan att du kanske ens vet om det).

Läs inlägget “Tech Thursday: Säkerhet för WordPress – så stoppar du hackare och spam” här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 189 times, 1 visits today)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *