En introduktion till CSS Det är Tech Thursday på Better Bloggers igen.

css-intro

Hörni, nu är det Tech Thursday på Better Bloggers igen. Jag försöker bygga upp en liten arsenal av inlägg som handlar om tekniken som styr bloggen: det vill säga koden! Först behöver man ju lite grunder liksom. Sen kommer vi att börja bygga på med massa smarta tips och trix.

CSS är koden som gör internet vackert! Helt enkelt själva designen. Stilen. Utseendet. Jättekul och enkel kod att skriva också. Tillsammans med HTML är CSS själva grunden i webbkoden. Så därför har gjort ett inlägg den här veckan som kan funka som en liten introduktion till detta kodspråk.

Läs mitt inlägg Tech Thursday: Lär dig grunderna i CSS på Better Bloggers här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 486 times, 1 visits today)

1 kommentar

  1. Pingback: Gratis typsnitt för webb och tryck - Teknifik

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *