En introduktion till CSS Det är Tech Thursday på Better Bloggers igen.

css-intro

Hörni, nu är det Tech Thursday på Better Bloggers igen. Jag försöker bygga upp en liten arsenal av inlägg som handlar om tekniken som styr bloggen: det vill säga koden! Först behöver man ju lite grunder liksom. Sen kommer vi att börja bygga på med massa smarta tips och trix.

CSS är koden som gör internet vackert! Helt enkelt själva designen. Stilen. Utseendet. Jättekul och enkel kod att skriva också. Tillsammans med HTML är CSS själva grunden i webbkoden. Så därför har gjort ett inlägg den här veckan som kan funka som en liten introduktion till detta kodspråk.

Läs mitt inlägg Tech Thursday: Lär dig grunderna i CSS på Better Bloggers här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailkubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 329 times, 1 visits today)

1 kommentar

  1. Pingback: Gratis typsnitt för webb och tryck - Teknifik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *