Vårdrömmar

Jag blir alltid så inspirerad av att se andras skrivbord/arbetsplatser/kontor. När jag går på IKEA älskar jag att gå långsamt genom deras work-avdelning och titta på alla skrivbord, stolar och smarta inredningslösningar för kontor. Kanske är det lite som att titta på en vit canvas eller en helt oskriven anteckningsbok – utrymmet för kreativitet finns där. Hur som helst så lämnar mitt eget skrivbord mycket att önska just nu. Det är varken speciellt snyggt eller städat. Därför tittar jag hellre på andras fina skrivbord och drömmer mig bort till en ordnad hörna att sitta och blogga i.

De här bilderna kommer från min pinterest-tavla som heter “Home office & studio”. Jag tänkte ta fram lite bilder därifrån då och då som inspiration under min kategori “Creative space” här på bloggen. Just nu älskar jag det skarpa januariljuset som ibland lyser in genom fönstret och påminner om att vi går mot ljusare tider.

Det är ju känsligt i bloggvärlden det här med upphovsrätt vs inspiration. Vilka bilder får man lägga upp på bloggen och i vilket syfte? Jag gör ett litet försök att göra det enkelt för mig själv genom att bädda in pins från Pinterest istället. Lite gråzon kan man säga men det är bara att klicka på bilderna för att komma till källan där de pinnats ifrån.

En introduktion till Pinterest (detta underbara sociala medie) är på gång – så oroa er inte om ni precis kände att ni verkligen inte hängde med! 😉

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 58 times, 1 visits today)

3 kommentarer

  1. Nadine 30 januari, 2016 at 12:04

    Jag var helt okej med att mitt matbord är min arbetsplats. Nu är allt förstört efter att du lockat med alternativen 😉

    Reply
  2. Pingback: Teknifik är magnifik. – Nadine Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *