Vårdrömmar

Jag blir alltid så inspirerad av att se andras skrivbord/arbetsplatser/kontor. När jag går på IKEA älskar jag att gå långsamt genom deras work-avdelning och titta på alla skrivbord, stolar och smarta inredningslösningar för kontor. Kanske är det lite som att titta på en vit canvas eller en helt oskriven anteckningsbok – utrymmet för kreativitet finns där. Hur som helst så lämnar mitt eget skrivbord mycket att önska just nu. Det är varken speciellt snyggt eller städat. Därför tittar jag hellre på andras fina skrivbord och drömmer mig bort till en ordnad hörna att sitta och blogga i.

De här bilderna kommer från min pinterest-tavla som heter “Home office & studio”. Jag tänkte ta fram lite bilder därifrån då och då som inspiration under min kategori “Creative space” här på bloggen. Just nu älskar jag det skarpa januariljuset som ibland lyser in genom fönstret och påminner om att vi går mot ljusare tider.

Det är ju känsligt i bloggvärlden det här med upphovsrätt vs inspiration. Vilka bilder får man lägga upp på bloggen och i vilket syfte? Jag gör ett litet försök att göra det enkelt för mig själv genom att bädda in pins från Pinterest istället. Lite gråzon kan man säga men det är bara att klicka på bilderna för att komma till källan där de pinnats ifrån.

En introduktion till Pinterest (detta underbara sociala medie) är på gång – så oroa er inte om ni precis kände att ni verkligen inte hängde med! 😉

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 72 times, 1 visits today)

3 kommentarer

  1. Nadine 30 januari, 2016 at 12:04

    Jag var helt okej med att mitt matbord är min arbetsplats. Nu är allt förstört efter att du lockat med alternativen 😉

    Reply
  2. Pingback: Teknifik är magnifik. – Nadine Svensson

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *