LED-ögonfransar / LED lashes – kul eller skadligt? Jag har köpt hem den senaste trenden från klubb-världen.

Här är dom! LED-ögonfransarna, eller LED lashes, som jag visade i slutet på Tekniksvepet i Aftonbladet morgon den här veckan. Jag såg de här på en tech-sida där det stod att läkare i Thailand sagt att dessa kan vara potentiellt skadliga för ögonen. De varnar själva för att om man har t.ex. epilepsi så ska man inte använda dessa.

Paketet jag beställde innehåller en liten batteridosa, två fransar med sladd och kontakt som man sätter i dosan samt ett hårspänne för att fästa batteriet under håret i nacken.

Sen så drar man liksom fram själva fransarna med sladd under håret, bakom öronen och så ska de klistras fast på ögonlocken med franslim. Jag hade inget sådant hemma så har inte testat att klistra på dom men det lär behövas rätt mycket lim för de är rätt tjocka i materialet.

Efter att man tagit bort den lilla plastbiten som ligger för batteriet så är det bara att hålla ned några sekunder på knappen på dosan så börjar LED-ögonfransarna blinka. Dessa är endast vita.

Om man trycker en gång snabbt på knappen så byter den sekvens, det finns en rad olika. Gör man inget så byter den på egen hand mellan frekvenserna.

Jag måste säga att jag trots varningarna tycker att det här är en rätt kul och spännande grej. Jag skulle vilja testa att limma på dom och ha dom på en liten stund och se hur det känns.

Men när jag skulle fota så lyste dom mig i ögonen flera gånger så nu känner jag mig helt dimmig i blicken. Inte supernajs.

Vad tror ni om LED-ögonfransar? 👍/ 👎 ? Vill ni se en ordentlig recension?

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

8 kommentarer

  1. Du är så jäkla bra, saklig och pedagogisk på Tekniksvepet i Aftonbladet. Jättespännande! Men jag pallar inte Aschberg. Han är så sjukt dryg och ”skämtar” (tråkigt) bort så mycket du pratar om. Irriterande. Men du hanterar honom jättebra. Ville bara säga det. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *