Önska inlägg på Teknifik Jag behöver er input för framtida guider, tutorials och tipsinlägg.

Hej kära ni!

Då och då får jag tips och idéer från er om vad jag borde skriva om här på bloggen. Vissa av idéerna hoppar jag på direkt och visa lägger jag på önskelistan som jag då och då plockar ifrån. Det är otroligt värdefullt för mig att få veta mer om vad ni vill läsa och vad ni funderar på.

Jag tänkte nu fylla på förråden med fler inläggsidéer och kolla läget lite med er vad ni är sugna på just nu! Så skriv en kommentar, skicka ett mail eller en tweet eller vad ni känner för – vad vill ni läsa på Teknifik?

Är det någon typ av inlägg från förr som ni saknar och vill ha mer av? Något ni vill höra mina tankar kring? Något ni vill lära er mer om? Något ni behöver hjälp med? HIT ME! 👇

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

12 kommentarer

 1. Jag hade uppskattat ett inlägg om bildsortering på Mac. Har ännu inte hittat en system som funkar för mig. Tips på sortering och svar på frågor som om bör man spara originalfilerna eller räcker det med redigerade exemplaret. Hur gör andra?

 2. Iphone, Icloud och Itunes(!!) hade jag verkligen behövt guider om. Särskilt Itunes. Hur lägger man egentligen över bilder till datorn via itunes?

  Hur man bäst sorterar och organiserar sina bloggar. Ej via bloglovin, vill gärna läsa inläggen i bloggen.

  Apptips som förbättrar vardagen.

  Guide till att köpa en ny smartphone

 3. Hej!
  1.hårddiskar: vad ska man välja? Varför är det en ”motor” i vissa?
  2. Hur kan man spara ner whatsapp chatthistorik på datorn?
  3. Hur får man poäng i snapchat
  4.vad är nytt i pokemon
  5. Tips och tricks i Outlook och Excel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *