Video: Filma med systemkamera Några bra tips och saker att tänka på om du vill använda din systemkamera för att göra video.

filma med systemkamera

Förra veckans video innehöll tips när du vill filma med mobilen. I den här veckans video pratar jag om att filma med en systemkamera. Det kan vara lite trixigare och kan kräva lite mer jobb – men har du en systemkamera med filmfunktion så har du en professionell filmkamera!

Jag filmar de flesta av mina videos med min systemkamera + externt ljud (precis som i videon). Om jag kunde leva mitt liv igen och hade tänkt lite längre när jag köpte min nya kamera för något år sedan skulle jag satsat på en med utfällbar skärm. Det hade underlättat en hel del.

Har du några frågor om att filma med systemkamera – ställ dem här nedanför 👇

Psst! Glöm inte att ge videon en tumme upp om du uppskattade den och prenumerera gärna på min kanal!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

6 kommentarer

  1. Såå bra video! Är verkligen pepp på att göra mer rörligt material när jag får tid framöver 🙂 Men ja, shit vad en önskar sig en utfällbar skärm ibland!

  2. Awesome tips! Blir mer och mer sugen på att göra rörligt material, men det känns som det är långt kvar innan det blir verklighet…

    Jag har dock utfällbar skärm på min kamera! Det är grymt. Använder den så fort jag tar bilder med fjärrutlösaren (dvs varje dag).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *