Video: Kom igång med Premiere Pro Projekt, sekvens, synka och de vanligaste klippverktygen.

Hej! Veckans video är per önskemål en inledande tutorial i videoredigeringsprogrammet Premiere Pro. Jag pratar om basics: när du startar ett projekt, skillnaden på projekt och sekvens, hur du synkar ljud och bild på det absolut bästa och enklaste sättet samt de olika klippverktygen och deras snabbkommandon.

Tyvärr så insåg jag lite försent att jag spelat in screencasten i för låg upplösning (har ju en gigantisk skärm) så det blev lite.. knasigt. Så när jag försöker zooma in för att man ska se bättre så är det bara pixligt! Blä, hatar sånt. Men när man bestämt sig för att göra ett klipp i veckan så får man acceptera att det inte alltid blir som man tänkt sig. 😅

Kom jättegärna med förlag och önskemål på vad ni skulle vilja se i mina videos framöver. Behöver inspiration! 😊❤️

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

4 kommentarer

  1. Hej!
    Jag skulle önska att du gjorde en instruktionsvideo om SEO-verktyget Google Analytics. Oooh, vad bra det vore för DET är verkligen något ska skulle vilja lära mig och bli bra på.
    Håller tummarna för att du går igång på mitt förslag. 🙂
    /Charlotte

  2. Åh så kul! Skulle så himla gärna vilja se någon tutorial i After Effects, typ en snygg logga som ploppar fram eller liksom lite motion graphic-aktigt! Tack för en grym blogg!!!

    • Kul, håller egentligen på och lär mig After Effects rätt mycket själv nu också men det kommer nog också så småningom! Tänkte kanske börja med någon typ av tutorial till hur keyframes funkar, man kan ju göra en del redan i Premiere med det liksom. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *