Video: Bästa julklappen – BB-8! Jag och Max fick Spheros BB-8 i julklapp och det var det bästa någonsin!

I veckans video visar jag och Max upp årets kanske bästa julklapp (fick galet mycket bra julklappar) – Spheros Star Wars-robotleksak BB-8!!!

Det är alltså en liten appstyrd robot gjort i samma teknik som den i filmen men i miniformat.

Jag blev på allvar gråtfärdig när vi fick den för ända sedan jag såg den första videon av den på youtube har jag velat ha en. Jag och Max har seriöst kollat på SÅ många BB-8 filmer och stått och suktat i affären men inte kunnat förmå oss att lägga så mycket pengar på något som ändå är en leksak.

Men min käre storebror Olle och hans flickvän Marie var så fantastiskt fina och omtänksamma att de köpte den till oss i julklapp även fast vi inte ens önskat oss den. De visste inte ens hur mycket vi ville ha den de bara gissade. Jag var BOKSTAVLIGT TALAT som ett barn på julafton när jag öppnade paketet.

Mer om min osunda kärlek till allt Star Wars-relaterat i ett annat inlägg.

Så – är inte BB-8 det sötaste ni sett?? ❤️

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

8 kommentarer

  1. Jo, det är nog ta mig tusan en av de sötaste grejerna jag sett! Det finns ingen som kan få mig så exhalterad över tekniska prylar jag egentligen inte bryr mig om sig du kan, Elin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *