Vad fan håller jag på med – personlig och proffsig entreprenörspodd

Nu var det ju himlans längesedan jag delade med mig av ett podcast-tips! Det är för att jag helt enkelt inte lagt lika mycket tid som jag annars brukar på att lyssna på podd. En podd som jag dock följt slaviskt den senaste tiden, eftersom mitt huvud är helt inne på entreprenörsskap just nu är ”Vad fan håller jag på med?” Med Alexandra Bylund och Linda Hörnfeldt.

Ni känner ju redan till Linda som driver Influencers of Sweden och en annan favoritpodd, We are influencers. Alexandra Bylund är en inspirerande entreprenör och PT som driver byrån Mama Said Media, som bland annat gör mycket poddar.

I ”Vad fan håller jag på med?” pratar de om olika aspekter av att vara egen företagare och entreprenör. Som hur man balanserar jobb/privatliv, om att ta in investeringar, att sätta mål och andra jättebra och viktiga saker.

Det jag verkligen gillar med podden är att det dels är ett väldigt avslappnat och personligt samtal och dels att Linda och Alexandra har lite olika perspektiv att komma med och är på lite olika stadier i sitt företagande även om båda är erfarna och duktiga.

Jag har lärt mig jättemycket av att lyssna på den så om du driver eget eller funderar på att göra det tycker jag absolut du ska kolla in den här podden.

Vilka är era favoritpoddar inom företagande och entreprenörsskap?

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

19 kommentarer

  1. Tack för tips! Med en så nystartad podd är det svårt att avgöra om jag gillar tonen och innehållet än, men jag ska kika in hos dom igen framöver och lyssna när de har ännu fler avsnitt ute! Det jag hört so far verkar lovande.

  2. Hej! Så roligt att du (och ni andra såklart!) gillar vår podd med Alexandra och Linda – det är en av våra personliga favoriter. Tack! Så kul att få följa dig här inne också, vi är väldigt imponerad över vad du åstadkommit på så kort tid!

  3. Äsch, nu kom jag til senaste avsnittet men valde att stänga av. Jag håller med om att det är trevligt med lite avslappnat prat i bakgrunden, men när jag ska sitta och lyssna på hur någon går runt med en dator för att en annan ska hämta hämtmat… äh. Hellre mer prat om sådant som är värdefullt för mig som företagare. Jag lyssnar inte för att fördriva tiden 🙂

    • Nej smaken är som baken! Jag lyssnar också för att de är intressanta, inte bara för tidsfördriv. (Gud den som hade tid att fördriva?!). 🙂 Allt passar inte alla. Allt passar inte alla i samma tid heller. Något som jag vill lyssna på idag kanske jag inte alls hade varit sugen på för några månader sen osv. Men du är ju såklart fri att lyssna på precis vad du vill! 🙂

  4. Pingback: Bra saker jag läst, lyssnat och sett på nyligen.

  5. Inser att jag inte kommenterat på detta, shame on me! TACK Elin för dina fina ord, gjorde mig så himla, himla glad! 😀 Och vi ska försöka svamla mindre, inser att det blivit en del sådant på sistone men vill inte för den skull tappa personligheten, det är ju liksom vi! 🙂

  6. Kan inte göra annat än hålla med dig, gillar verkligen podden och blir oerhört inspirerad av den!
    Tycker Framgångspodden är en annan riktigt bra podd inom kategorin företagande och entreprenörskap. Gillar att höra om hur andra gjort och få tips på hur en själv kan tänka/göra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *