Video: The Sims4 Stadsliv del 1 – Queer Sim !

letsplay-sims4-stadsliv-1-youtube

Hello vänner! För ett tag sen berättade jag ju om att jag ska komma igång med att spela igen. Ett av mina absoluta favoritspel genom alla tider är The Sims. Så nu har jag börjat spela Sims igen, närmare bestämt Sims4.

Prenumerera på Teknifiks Youtubekanal!

Jag har precis köpt senaste expansionen: Stadsliv! Ni får hänga med när jag börjar spela och min queera sim (så bra att man kan få göra helt egna ”könsinställningar” i spelet nu mer) Sam flyttar in i sin nya lägenhet och utforskar sina omgivningar.

Kom med idéer, önskemål och förslag på vad Sam kan göra av sitt liv i kommentarerna nedan! 👇

Förresten:

Är du tjej/kvinna* och vill snacka spel? Gå med i min nya Facebookgrupp!

gaming-head

Gaming Queens startade lite hux flux i förra veckan efter att jag snackat med lite gaming-intresserade bruds på Twitter. I gruppen kan vi prata om spel vi gillar, dela recensioner, ge spel-tips, dela streams och youtube-videos med mycket mer. Ansök om medlemskap i Gaming Queens på Facebook här.

*Gruppen är för personer som identifierar sig som tjejer/kvinnor, queer, trans eller icke-binära. 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

8 kommentarer

 1. Oj, jag har spelat mycket Sims i mina dagar och jag kan ibland få suget att börja igen. Har dock mest Sims 3 spel. Men har en bärbar pc som inte klarar av att spela Sims på:-/ Men suget finns där, får höra med min datorkunniga man vad som kan behövas köpa till min dator för att få datorn att klara av det 🙂

 2. Ooh!! Spännande introduktion! Hej Elin och sol sol Sam! 👋🏼 Vilka yrken finns? Och har de tagit bort hela önskesystemet?

  • Wii! Kul att du tycker det!
   Här står det vilka karriärer som finns. I Stadsliv tillkommer också en karriär inom sociala medier!!
   Jo önskningarna finns kvar. Sam har en livslång önskan kring populäritet typ att ha många vänner.

 3. Wowwowwow, det låter väldigt spännande. Är personligen nyfiken på att se Sam i en karriär inom sociala medier även om att äga ett galleri inte låter så tokigt heller 😀

 4. Äga ett galleri! Har själv startat butik och det är svårare än jag trodde. Förstår inte alla funktioner hehe. SÅ kul med en Sims-älskare 🙂 heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *