Video: The Sims 4 Stadsliv del 2 – Inreder Sams lägenhet

Som ni vet gick ju allt lite fel med den här videon. Men nu har jag gjort en liten ”räddning”. Jag har helt enkelt speedat upp filmen och spelat in en voice over. Så ni får se lite hur inredningen av Sams lägenhet gick till.

Jag tycker det blev rätt mysigt ändå. By the way så har jag aktiverat intäktsgenerering på mina youtubeklipp nu. Jag kommer kanske i bästa fall tjäna typ en krona. Så det är inte därför jag gjort det utan för att få möjlighet att tidsinställa videos. Det hjälper ett effektiviserings-freak som jag! Bara så ni vet.

Hoppas ni haft en lugn julhelg. Lämna gärna förslag på vad ni vill se i Sims 4 Stadsliv i den här serien framöver. 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *