Inspireras av youtubestjärnan och sälj-proffset Therese Lindgren Ett väldigt specifikt podcast-tips om ett avsnitt från We are influencers.

therese-lindgren

Eftersom Better Bloggers bytt namn till Influencers of Sweden så har också podcasten BloggBusiness bytt namn till: We are influencers.

Det senaste avsnittet är med youtubestjärnan Therese Lindgren och jag lyssnade på det på bussen hem från vår Workation i Norrtälje. Då var min hjärna helt full med nya idéer och tankar kring det här jobbet jag håller på och skapar för mig själv.

Therese Lindgren är en så otroligt fascinerande person tycker jag. När jag såg några av hennes videos för första gången kände jag först: äsch det här är ingenting för mig. Men sedan har hon ändå fastnat på något sätt. Jag följer inte hennes kanal men jag kollar lite videos då och då.

Det som är så intressant med henne, tycker jag, är att hon har så många olika sidor. Hon är sprallig och glad, men har också en historia av psykisk ohälsa. Hon älskar smink och kläder, men är också teknikintresserad och har gjort en serie med Therese testar teknik för att peppa fler att plugga teknik (SÅ BRA!). Älskar det!

En sak som väldigt tydligt framgår i podden när hon pratar med Linda Hörnfeldt är att hennes framgång inte på något sätt bygger på ”tur” eller yttre omständigheter. Hon är otroligt medveten businesswoman och en galet skarp säljare. Det påminner mig lite om Blondinbella. Medan allmänheten står och skakar på huvudet åt ”blonda tjejer på internet som bara pratar om ytligheter” så bygger de sina imperium.

Hur som helst. Kan verkligen rekommendera avsnittet om ni är nyfikna på det här med Youtube eller bara vill höra en persons intressanta resa.

Kom jättegärna med podcast-tips för jag känner att jag behöver ny inspiration! 👇

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

16 kommentarer

  1. Gissar att du redan har koll på En podd om teknik, det är min favvo för teknikdiskussioner på svenska. Annars är No such thing as a fish min absolut favorit alla kategorier!

  2. Alltså, jag är så efter när det gäller Youtube. Jag har inte ens fattat hur man gör när man följer en Youtube-kanal, haha. Vi har faktiskt en själva (med en eller två följare kanske, haha), men har bara använt den för att ladda upp filmer, så vi kan visa dem på bloggen… Skärpning, jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *