Kort och intensiv nutida science fiction i Limetown Veckans podcasttips handlar om mystiska experiment, hemligheter och cover ups.

limetown-logo-sq-large

Denna veckas poddtips kommer, precis som förra veckans tips om The Black tapes, från min bloggläsare Alexandra. Jag har verkligen hamnat i en fiction-podcast-period nu och vill bara lyssna på spännande mockumentarypoddar.

Tillskillnad från Black tapes så är Limetown kort, 6 avsnitt med lite bonusgrejor emellan. Det är en betydligt mer intensiv historia som rör sig snabbt framåt.

Det börjar med en mystisk händelse för många år sedan då alla invånare i en mystisk liten stad, Limetown, plötsligt bara försvann spårlöst efter något som i podcasten kallas ”The Panic”. Limetown var en stad dit forskare flyttade med sina familjer för att göra… något… men vad? Och vad utlöste paniken och var tog alla vägen?

Mysteriet tätnar snabbt och ingenting är kanske som det verkar… inte ens Lia Haddock! Något jag verkligen gillar med den här podcasten är att den lämnar mycket frågetecken. Vilket såklart också bäddar för en säsong två. Gillar också det psykosociala science fiction-temat.

Plus för att det inte är en massa reklam i podden, den verkar snarare vara crowdfundad. Väldigt najs! Har inget emot reklam i poddar per se men det kan störa upplevelsen lite. Nästa vecka blir det podcasttips på svenska, lovar!

Har ni lyssnat på Limetown? Vad tyckte ni om den? Ge gärna fler tips i samma genre! 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *