Sociala medier-experimentet: resultatet nu på museum! Min krönika för Internetmuseum är publicerad i deras nya utställning Tills@ammans som öppnar idag.

internetmuseum teknifik sociala medier experiment blogg

Skärmdump från internetmuseum.se

Nu är krönikan som jag skrivit om mitt experiment publicerad! Jag var alltså utan sociala medier under en vecka och nu har jag sammanställt hur det gick och mina slutsatser som en del i utställningen ”Tills@mmans” som lanserades på museet idag.

Det är ju ett museum om internet så självklart ligger det på internet.

Läs min krönika här >>

 

🖖✨💻📲 ⭐️❤️

#37

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

2 kommentarer

  1. Väldigt spännande experiment, det var roligt att läsa din krönika!

    Jag märker själv att jag får tillbaka lite ro i själen och att mina koncentrationsstörningar (som jag aldrig hade innan sociala medier, jag kunde läsa i timmar) blir bättre efter några dagar utan. Då kan jag koncentrera mig långa stunder på sånt som att skriva, läsa eller bara kolla på en film.
    Men jag älskar det också – den sociala värld som öppnar sig, alla nya vänner jag fått helt och hållet pga soc medier, jobbmöjligheter. Skulle aldrig vilja vara utan heller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *