Vi klarade det – Barcelona här kommer jag!

vi klarade det
Helt otroligt!!! Min telefon plingade oavbrutet igår och jag fick tillslut lov att ta en lång promenad och kolla på fåglar och vatten för att typ lugna ned mig. Det – var – så – galet! Så mycket glada tillrop, pepp och såklart bidrag till kampanjen. När jag skulle sätta ihop kampanjen, vilket tog sitt lilla tag, så tänkte jag ”jag tar ett kort tidsspann ändå, då kanske det blir mer angeläget”. Så jag satte 16 dagar. Insamlingen nådde sitt mål efter mindre än 24 timmar. MINDRE ÄN 24 TIMMAR! Helt helt galet. Så otroligt många delningar, RT:s, peppmeddelanden och gud jag vet inte vad.

Ett verkligt och genuint jättetack till alla ni fina som engagerade er på olika sätt!

Jag satt flera gånger med tårar i ögonen här framför datorn när jag såg namnen på de som skänkt pengar, de fina meddelandena folks skrev när de delade i sociala medier och såg hur den lilla mätaren på indiegogo sakta men säkert rörde sig framåt.
Och vet ni vad…
tjejer kodar biljett
Jag hängde på låset och köpte en biljett direkt när de släpptes!!! Så nu är det klart och betalt – helt enkelt. Det fanns fem spår att välja på för kodlägret – och jag valde detta. Det kändes som det spåret som bäst passade in på det jag vill utveckla i mitt eget kodande och mina förkunskaper. Tror det kommer bli alldeles kanon!

Det går fortfarande jättebra att bidra!

Jag kan dock inte avsluta kampanjen tidigare än dagarna jag satte ut. Så den kommer ligga kvar fram till sista mars. Jag satte målet på €840 för det kändes lite realistiskt sådär och vad jag tänkte att jag ändå skulle kunna mäkta med på egen hand sen. Biljetten kostade 5040 kr eftersom jag nu kunde köpa early bird (yay!). Men sen tillkommer ju kostnader för:

  • Flygbiljett
  • Boende för en vecka
  • Mat för en vecka

Så om du inte hann bidra i den första rundan och skulle vilja supporta mig, den här bloggen och min nu bokade drömresa till 100 Tjejer Kodar så går det jättebra att skicka in ett litet bidrag via kampanjen här. Pengarna kommer inte betalas ut till mig förrän 15 dagar efter att kampanjen avslutats – om någon undrar hur det funkar. Lite försvinner också i avgifter till Indiegogo och Paypal (runt 5%). Hur som helst så har ju kampanjen redan gått över målet så jag så otroligt tacksam, ödmjuk och glad över vad vi uppnått. ?

Swish swish

Vissa har också bett om att få swisha – nu när kampanjen gått i mål så går ju det hur bra som helst, då kan jag bara lägga in pengarna på samma konto där de andra Barca-pengarna kommer hamna sen. Mitt telefonnummer, som också gäller för Swish, står i sidmenyn under kontakt (på mobilen kommer det om du scrollar nedanför själva CV:t) på min sida här. Skriv gärna en mailadress i meddelandefältet bara så jag kan kontakta dig sen angående tack-länkarna etc. ? ?

✈️ ? ? ?

Nu är jag så enormt peppad och kommer längta ihjäl mig efter september. Om du är en kodintresserad brud och också har kirrat biljett får du hemskt gärna höra av dig. Kommentera här på bloggen eller skriv till mig på twitter så kan vi knyta lite kontakt redan innan (sånt är ju alltid kul!).

What about the perks?

Kommer så snart kampanjen är avslutad skicka ut någon form av mail till alla som bidragit och ta in vilka namn och eventuella länkar ni vill ha med i tack-listan och den speciella spons-rutan jag ska koda ihop och lägga in på alla inlägg (inklusive det här!). Det kommer bli klart i april har jag lovat i kampanjen så det ska jag såklart hålla!

Herrejössanes nu måste jag försöka landa lite här och dessutom fixa med lite andra blogginlägg. T.ex. har vi ju det där väldigt spännande experimentet som jag ska genomföra nästa vecka… mer om det imorn…

#17

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

4 reaktioner på ”Vi klarade det – Barcelona här kommer jag!”

  1. Så kul! Jag hängde också på låset och var verkligen inne exakt när biljetterna släpptes. Men min kurs tog slut på 1. EN sekund. Jag ska försöka nästa omgång igen när de släpper biljetter. Håll tummarna för mig då 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!