Såhär växlar du mellan flera konton på Instagram Om du sköter flera olika Instagram-konton så kommer detta göra ditt liv så mycket enklare

växla mellan flera konton instagram

Att kunna växla mellan flera olika konton på Instagram har länge varit en efterlängtad funktion som nu äntligen blivit verklighet. Förr var man tvungen att logga in och ut från olika konton, vilket är otroligt störande när Instagram blivit något som i princip alla företag, organisationer och föreningar använder som en marknadsförnings- och kommunikationskanal. Om du jobbar som informatör, kommunikatör eller egen företagare så har du säkert förbannat Instagram både en och två gånger på grund av detta. Men nu äntligen så har Instagram inför den här funktionen som kommer förenkla ditt liv avsevärt.

Kom ihåg att du måste ha uppdaterat Instagram-appen till version 7.15 för att detta ska funka. Om du inte vet vilken version du har gå till Appstore (eller Google play på android), kolla under Uppdatera och scrolla fram Instagram. Direkt under namnet står det vilken version du har.

Så här gör du

  1. Gå till din profil på Instagram-appen
  2. Tryck på kugghjulet högst upp till höger
  3. Scrolla ned nästan längst ned och välj ”Lägg till konto”
  4. Logga in med det andra kontot du vill använda
  5. För att växla mellan dina konton gå till din profil och tryck på användarnamnet högst upp i den blå bannern, där kan du också enkelt lägga till fler konton (upp till 5 stycken)

Här har jag gjort en video:

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

5 kommentarer

  1. Måste man ha olika mailadresser? När jag försöker skapa ett nytt konto med ett nytt användarnamn och antingen ett nytt lösenord eller samma som på det befintliga står det bara att det inte går. Har kollat och det nya användarnamnet jag försökt med är inte upptaget. Någonstans gör jag nog fel 😬😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *