Växa

plants home office
Jag önskar verkligen att jag hade gröna fingrar men tyvärr har även sådana där växter som ska vara extremt lättskötta en tendens att dö i min vård. Men skam den som ger sig! Tycker det är så fint med mycket grönt kring skrivbordet. Inbillar mig också att luften blir bättre och att man därför kommer tänka bättre?

Hoppas ni haft en vecka! Jag har haft ännu en lång vecka med den här segdragna och dumma förkylningen som jag dragits med i flera veckor nu. Det här veckan fick jag också lov att tillslut lyssna på kroppen, avboka allt och bara försöka bli frisk. Det var nog nyttigt för nu äntligen äntligen börjar det kännas bättre.

Nästa vecka kommer bli kul, massor av spännande möten inbokade och så ska jag åka inte bara en utan två vändor till Stockholm. Först över dagen imorgon och sedan flera dagar i slutet på veckan och början på nästa! Hoppas på lite vårkänningar men det kanske är för positivt tänkande? 🙂

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Kommentarer

2 kommentarer

  1. Går i precis samma tankar just nu. Jag är alla växters slutstation. Hur mycket jag än anstränger mig så dör allt så snart det hamnar i min ägo. -_-
    Men just nu vill jag inget hellre än att förändra den biten av mig själv. Det är ju som du skriver: luften blir lite lättare att andras med mer levande växter hemma. Och jag tror att det är lite inprogrammerat i oss människor att tycka om att odla.
    Änsålänge lever mina groddar iallafall. Får se om de självantänder eller möglar sönder om några dagar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *